Granges clau en mà. Material e instal.lacions per a granges. Salleras Hermanos SL. Osca - Lleida - Tarragona - Saragossa


Ulls que no llegeixen ...amb raó que no entenen

Refranyer popular


Contacta:

Introdueixi el seu telèfon i nosaltres li trucarem.Nom:

Telèfon:


Tot el material i serveis per al granger.

30 anys d´ experiència en el sector i més de 900 instal.lacions realitzades a Aragó i Catalunya ens avalen.

Consulta els serveis que disposem, et sorprendrà la gran varietat de possibilitats que et podem oferir per la teva granja.

Pots visitar la nostra galeria d ´ instal.lacions per veure exemples dels muntatges que realitzem així com el material ramader que instal.lem.

Si el que necessites és material per al teu granja de porcs, pollastres, vedells... consulta la nostra BOTIGA ON-LINE.

Descarregat el nostre catàleg de material ramader 2013-14i fes-li un cop d´ ull.

Si tens algun dubte o consulta, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres.

Disposem de professionals al seu servei que l´ assessoraran en totes les fases, poden accedir a pressuposts de granges clau en mà. Des del plantejament de la teva granja, fins a les últimes tendències que existeixen tant a Espanya com a l´ estranger.

Com bé sap totes les activitats estan en constant canvi, per això ens esforcem per mantenir actualitzat el nostre material i informem sobre les últimes novetats.

Sabem el que necessites per a la teva granja.

Un dels nostres objectius és que el client se sentí satisfet per la feina que nosaltres fem.

Posem especial èmfasi en les instal.lacions, tenint cura dels detalls al màxim temps que oferim un dels millors serveis post venda, si tens algun dubte, consulta a qualsevol dels nostres clients.

Pots comprovar que el treball i tracte que donem és el més proper possible, i intentem comprendre les seves necessitats en tot moment.

Especialistes en energies renovables i elements de baix consum.

Cada vegada és major la demanda d´ aquest tipus d´ energies per part dels nostres clients. Comptem amb un servei d´ assessorament i disposem de tot tipus de materials relacionats amb l´ obtenció d´ energia per alimentar els sistemes aïllats de les nostres granges.

Fent ús de l´ energia solar, eòlica, biomassa i baixant els nostres consums podem anar reduint despeses i millorant la competitivitat de la nostra granja.


Pujar dalt

Acceso a la pagina Salleras Hermanos SL en Español, Instalaciones en granjas, venta de material y accesorios. Acces a la pagina Salleras Hermanos SL en Catala,  Instal.lacions en granges, venda de material i accesoris. Access to Salleras Hermanos website in English, Installations at farms, accesories and tools. L'accès au site du Salleras Hermanos SL en Français, Fermes clé en main. materiel et installations pour fermes.